Faro Airport Transfers Bel faro luchthaventransfers

(00351) 917852260

Bel ons nu

Faro Luchthaven Transfers

faroluchthaventransfers.nl

F. A. Q.

Hoe kunt u uw transfer van Faro luchthaven boeken

De beste manier om uw transfer naar de luchthaven van Faro te boeken, is door ons online boekingsformulier te gebruiken.
Op deze manier is alle informatie voor uw transfer beschikbaar op ons boekingssysteem en verzonden naar uw e-mailadres. U kunt uw overschrijvingsboeking online beheren. Ophaaltijden voor aankomst en vertrek worden vermeld op de bevestigingsvoucher.   U hoeft ons niet te bellen om de reservering te bevestigen.
Andere manier om uw Faro luchthaven Transfer te boeken, is per sms (sms) of door ons rechtstreeks te bellen, vooral als u vandaag aankomt.   U kunt de sms versturen of ons bellen op 00351917852260. We zullen u altijd antwoorden.

Faro luchthaven Brengt betalingen en boekingen over:

Alle betalingen worden gedaan in Portugal, bij aankomst van het hotel of voor vertrek naar de luchthaven in contanten. U kunt altijd beslissen hoe u wilt betalen voor uw overdracht, in één keer of voor elke overschrijving.
Betalingen met creditcard of PayPal zijn alleen online beschikbaar en worden via PayPal aangeboden.

Ophalen op de luchthavens - luchthaven van Faro | Luchthaven van Lissabon | Luchthaven van Sevilla | Luchthaven van Beja

Op het vliegveld wacht de chauffeur op uw femily terwijl hij een klein bord met de boekingsnaam ophoudt. Hij zal wachten op de transfers wachtruimte gemakkelijk te vinden. Verzamel gewoon je bagage en op weg naar buiten zul je je chauffeur vinden.

Afhalen naar de luchthaven - Faro luchthaven | Lisbon luchthaven | Seville luchthaven | Beja luchthaven

Bij de boeking wordt de afhaaltijd berekend en aan de bevestigings tegoedbon toegevoegd. U hoeft geen contact op te nemen om de afhaaltijd te bevestigen. De chauffeur is op het adres van de klant op de afgesproken ophaaltijd. De aanbevolen ophaaltijd voor elke transfer wordt automatisch berekend en toegevoegd aan de klanten bevestiging, om 2 uur voor de start van de vlucht in Faro luchthaven, Lissabon luchthaven, Sevilla luchthaven en Beja luchthaven te zijn. De klant kan deze afhaaltijd online, per e-mail, sms of telefonisch wijzigen.

Bekijk video, hoe ons systeem werkt.


For any doubts please Contacteer ons