• West Algarve
  • Carvoeiro Lagoa
  • Mon 12:02
  • Euro
  • Portuguese

Faro Luchthaven transfers Naar Carvoeiro

Faro Dingen om te doen in Carvoeiro

Carvoeiro

Carvoeiro is een vissersdorp dat behoort tot de gemeente Lagoa en wordt gekenmerkt door kleine stranden die worden uitgesneden door rotswanden, helder water en fijn zand die Carvoeiro tot een paradijselijke plek maken. De klimatologische voorzieningen maken de stad Carvoeiro tot een ideale plek voor zon- en strandliefhebbers, golfen en watersporten.

De ex-libris van Carvoeiro is de Algar Seco, waar je de beroemde grotten van Carvoeiro kunt waarderen op het geluid van de golven. Monte de Carvoeiro is het hoogste en meest luxueuze kustgebied van Carvoeiro, dat is uitgegroeid tot een van de meest bevoorrechte plekken aan de kust van de Algarve, waar ook Praia do Paraiso ligt.

Carvoeiro heeft 3 supermarkten in het dorp, internationale gastronomische restaurants en ook typisch Portugese restaurants. Lagoa ligt op 5 km afstand en Aqua Portimao is het dichtstbijzijnde winkelcentrum, op 14 km afstand. De hoeveelheid stranden en activiteiten die Carvoeiro te bieden heeft, maakt dit kleine dorp tot een ideale plek om van uw vakantie te genieten.

Carvoeiro - Lagoa: 5 km verderop
Carvoeiro - Aqua Portimao: 14 km verderop
Carvoeiro - Faro: 64 km